About me

Despre Raluca Neagu nu putem spune prea multe, în general timidă în fața oamenilor, dar plină de afecțiune ca un balon de săpun, crede că are fragilitatea și forța unei frunze cu bocanci. Cele două mâini stângi sunt utile pentru scris poeme și spart pahare, iar nasul ei incredibil de mic a fost modificat într-un portret să pară real. Este adepta deadline-urilor și a haosului organizat în care se regăsește.

Vorbește mult când este agitată și tinde să se folosească de cuvinte pentru a îndesa oameni în versuri. Se agață de fiecare detaliu și iubește amănuntele. Spune că totul are un scop și un sens, chiar și nimicurile zilelor de rutină contează pentru că ne învață răbdarea de a ne învârti după propria coadă.

Despre Raluca nu putem spune prea multe, a avut cândva un păr lung ce stârnea invidia sălciilor, acum se consideră part-time om full-time visător.

IMG1564

Reclame

7 gânduri despre „About me

 1. Buna ziua!
  Am vazut blogul dumneavoastra, am citit, ne-a placut si ne-am gandit ca poate sunteti interesata si de portalul nostru – Wall55.
  Wall55 este o platforma românească inedită, dedicată artișilor, creatorilor de conținut original și iubitorilor de artă. Platforma e gândită ca și spațiu de promovare, expunere, comunicare între toți cei care fac sau consumă conținut artistic.
  Wall55 oferă posibilitatea de a-ți publica lucrarile și de a le face cunoscute, fie că ești pasionat de muzică, arte vizuale, literatură, design sau orice altceva.
  Lucrari pot fi postate pe wall55.ro (gratuit) ca acestea să fie expuse și promovate.
  Spre deosebire de alte site-uri, prin afisarea lucrarilor pe http://www.wall55.ro NU renunți la drepturile de autor și nici nu autorizezi site-ul să le folosească după bunul plac.
  De asemea wall55.ro poți găsi și interacționa cu alți artiși care au pasiuni asemănătoare cu ale tale și poți descoperi conținut nou.
  Site-ul e foarte user friendly si are foarte multe sectiuni (foto, video, text, audio).
  Dacă sunteți intersat de proiect, puteți să vă încărcați lucrarile oricând!
  Pentru nelămuriri, întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
  Mulțumim!
  Cu drag, Echipa Wall55.

 2. ” crede că are fragilitatea și forța unei frunze cu bocanci. ” Ai reușit să îmi smulgi un zâmbet imens, „jucăușă” comparație. ^.^ Îți voi citi cu cel mai mare drag postările. ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s