Ordinary Facts

Radio

După cum știți, eu nu prea am stare și, la rugămintea unei prietene, am devenit realizator de emisiune pentru un radio online, numit Radio3P. A fost un picuț ciudat mai ales că primele două ediții au fost spontane aproape, dar a început să îmi placă.
Emisiunea se desfășoară în fiecare miercuri la ora 19:30, link-ul este: http://5.154.84.31:8883/listen.pls și id-ul de messenger prin care îmi puteți lăsa idei, păreri, bobârnace, creații, este: radio3p. Numele provine de la cenaclul Pariu pe Prietenie, realizat de site-ul Bocancul Literar. După o primă ediție introductivă și o a doua dedicată fericirii, a treia ediție este un secret și pentru mine. 😀 Știu sigur că voi aloca 15 minute lecturării unor texte primite de la voi, ascultătorii și, cu acordul vostru, poate sa ofer și un feedback de cititor. Un fel de open stage. Rămâne să ne întâlnim miercuri, la ora consemnată și să ne bucurăm de poezie/proză de calitate și muzică buună!

Vă îmbrățișez!


P.S. Pentru că avem un radio al prieteniei, oricine își dorește să facă o emisiune despre orice, este invitatul meu. Tot ce trebuie sa știți este ca se face din propriul fotoliu/pat/canapea/birou cu ajutorul unui program deștept numit Sam și pentru instalarea căruia cunoaștem pe cineva care se pricepe. Deci îndrăzniți pentru că aveți o voce și ceva de spus. Voi alegeți ora, durata și ziua. E o experiență frumoasă!

Anunțuri

Un gând despre „Radio

  1. Mulţumesc, copilă! Doamne ajută!
    Mi-aş dori din suflet ca acest post de radio să fie doar al vostru, al celor tineri care suportă ,,educaţia” rigidă a societăţii. Poate asa vocea voastra se va face auzita, fara sa fiti conditionati, ţinand seama doar de regula bunului simt. Vorbiti despre nemultumirile voastre, despre ce va place sa faceti, despre absurditatea prejudecatilor, despre muzica preferata si puneţi la zid, prin inteligenta, nonvalorile societatii romanesti. Formaţi-vă propriul ego, propria cultură, propria personalitate, impartasind cu prietenii din experienţa voastră. A venit timpul ca tinerii sa nu mai fie condusi de indivizii maturi, sa nu mai primeasca sfaturi conservatoare, sa nu mai fie umplutura masei de ,,personalitati” din cultura romaneasca, a venit timpul sa deveniti voi personalitatea si chintesenţa unei societati agonice. Vindecaţi-o prin implicare, fiti agresivi in deciziile luate, nu va lasati intimidati de arogantă, ignorantă, tupeu belicos. A venit timpul sa iesiti din umbra.Umbra apartine doar luminii slabe, voi trebuie sa iesiti in lumina reflectoarelor, sa va faceti auziti şi văzuţi. Aveţi multe de spus, in toate domeniile. Schimbati ceva in viata voastra, nu lăsati kitschurile sa va amprenteze existenta, nu va resemnati acceptand doar ce vi se ofera, construiti, fiti originali, luptaţi pentru
    Microfonul va apartine.Tinereţe, eşti in aer!
    ave

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s