Ordinary Facts

Trist.

Voi dedica acest post rautatii.Eu sunt o visatoare si continui sa sper ca lumea nu este atat de intunecata, ca oamenii nu fac rau doar de dragul de a face rau, sau chiar de amuzament, si mai vreau sa cred ca exista o parte plina a paharului pe care cineva sa nu o fi baut  intentionat.

A face critica unui text e una a judeca persoana din spatele lui e alta. Probabil ca ne este intotdeauna usor sa aruncam o piatra in cineva care greseste. Este cea mai simpla si usoara solutie de a impinge pe cineva pentru a te ridica tu. Sunt atat de trista cand vad oameni ce-si exprima inteligenta, cultura si mai ales superioritatea printr-un „misto” ieftin amestecat cu un sarcasm prost care se doreste a fi umor, totul pentru a se demonstra atotstiutor si mai ales pentru a arunca o piatra in capul unui individ a carui singura greseala a fost incercarea de a scrie poezie.

Urasc oamenii cu prejudecati. Urasc oamenii care-si exprima frustrarile incercand sa calce in picioare alti oameni. Urasc oamenii care nu vor sa te ajute sa cresti de teama ca intr-o zi ii vei depasi.

Domnule C.,

esti un om incredibil de trist si ,sincer,

imi e mila de tine.

 

 

Reclame

2 gânduri despre „Trist.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s